Keittiö suunnitellaan tulevaisuutta varten

Perusteellinen toiminnallinen suunnittelu optimoi investointikustannukset. Ammattikeittiösuunnittelijan johdolla laaditaan toiminnallinen suunnitelma. Mitä tuotteita ja palveluita rakennettavasta tai peruskorjattavasta keittiöstä tuotetaan, kenelle, kuinka paljon (kiloina), millä valmistustekniikalla, lähetetäänkö ruokaa toisiin toimipaikkoihin, toimitetaanko ruoka kuumana vai kylmänä, lähetetäänkö keittiöstä välitystuotteita muualle, miten ruoka pakataan ja paljonko astioita palautuu pesuun. Minna Dammert

14 vuotta kovaa käyttöä ongelmitta. Kuva on Kausalassa sijaitsevan liikenneasema Matkakeitaan keittöstä

Lue lisää »

Suurkeittiön aika tehokkaaseen käyttöön

- Normaalia suurkeittiötoimintaa pinnoite on kestänyt erittäin hyvin ja etenkin puhtaanapidon helppouteen ja hygieenisyyteen olemme olleet tyytyväisiä, toteaa Helsingin Kannelmäessä sijaitsevan Fazer Amica –talon kiinteistöpäällikkö Matti Tauriainen.

Lue koko juttu »